Romcapital Center
 

Prezentare Romcapital Center, birouri clasa A

Pozitionarea centrului de afaceri

Romcapital CenterRomcapital Center este amplasata in zona centrala a municipiului Timisoara, la cateva sute de metri de Catedrala Metropolitana ( punctul 0 al municipiului), in vecinatatea Facultatii de Mecanica, intre Piata Operei si Piata Balcescu.

Romcapital Center se situeaza pe Bv. Mihai Viteazu, zona rezidential - administrativa, alcatuita din locuinte unifamiliale de tipul caselor de locuit, spatii de birouri amplasate la parterul imobilelor, diverse institutii publice, hoteluri, spatii comerciale, etc.

Zona in care este situat imobilul este amplasata la circa 5 minute de Piata Victoriei (Piata Operei) a municipiului Timisoara, de catedrala Metropolitana, de Opera Timisoara.

Cladirea de birouri este amplasata in imediata vecinatate a arterei principale care leaga Piata Operei de Piata Balcescu, accesul este facil de realizat, existand si parcare proprie in fata si in spatele cladirii. In zona exista Parcul Doina si mijloace de transport in comun ( trolleybus - Bv Mihai Viteazu,autobus de oras si tramvai - Piata Balcescu )

 

Accesul catre Romcapital Center

Accesul se realizeaza pe o bretea asfaltata din Bv Mihai Viteazu pe directia de mers dinspre Piata Operei spre piata Balcescu ( strada Soimos), si prin strada Mugurilor ( pe directia de mers dinspre Piata Balcescu spre Piata Operei).

Strada pe care este situata proprietatea este asfaltata.


Despre cladirea Romcapital Center

Romcapital CenterImobilul este o cladire complet renovata si recompartimentata. Infrastructura este realizata din fundatii de beton, continue sub ziduri. Suprastructura este realizata din beton si caramida, metalica si grinzi metalice, cu compartimentari de rigips. Inchiderile si compartimentarile sunt realizate din placi de gips carton. Planseul este din beton si cu tavan fals casetat. Acoperisul este de tip terasa.

Finisajele exterioare sunt realizate din placi prefabricate, tencuieli driscuite si zugraveli lavabile de exterior, cu vitrine de PVC cu geam de termopan. Finisajele interioare sunt realizate din tencuieli gletuite, zugraveli lavabile. Grupurile sanitare sunt prevazute cu placaje cu faianta, cu obiecte sanitare noi de calitate superioara. Pardoselile sunt din gresie, mocheta si parchet laminat. Scarile interioare, care realizeaza accesul de la parter la etajele superioare sunt din beton si sunt placate cu gresie si mocheta. Balustradele sunt din inox.Cladirea beneficiaza si de lift cu capacitatea de 8 persoane.

Tamplaria exterioara este din PVC si aluminiu cu sticla termopan. Tamplaria interioara este din lemn, dar sunt si usi interioare din PVC cu sticla termopan. Imobilul are racorduri si instalatii electrice de iluminat incandescent si prize, apa - canal, telefonie,cablu tv,retea internet, gaz metan. Incalzirea se face cu ajutorul unei microcentrale termice proprii, amplasate la demisol. Sunt montate instalatii de climatizare.

Prin pozitia si conceptia sa, cladirea, in suprafata construita de aprox. 8.500 mp la care se adauga parcarea , confera spatiul ideal pentru desfasurarea activitatilor cu profil financiar-bancar, consultanta, sedii administrative si similare.

Facilitati oferite

Romcapital CenterComplexul Romcapital Center este format din 3 cladiri P+4, P+4, respectiv P+1 si parcare aproximativ 1.000 mp, cu o capacitate de 100 de locuri.

Conceput in sistem open - space, centrul de afaceri Romcapital Center are urmatoarele facilitati:

 • climatizare cu ventiloconvectoare
 • retea de telefonie (interna si internationala)
 • retea interna
 • conexiune Internet cu fibra optica (RDS)
 • sistem supraveghere video
 • sistem antiincendiu
 • sistem control acces
 • sistem aspiratie centralizata
 • lift
 • administrare centralizata a centrului
 • paza cladirii 24h